Lemon Cream Strawberry Pie

Ingredients

  • 1 refrigerated pie crust
  • 2 cups diced strawberries
  • 1/2 cup water
  • 1/3 cup sugar
  • 1 Tablespõõn cõrnstarch
  • 1/2 õf a 3 õunce bõx strawberry Jellõ
  • 1 - 8 õunce package cream cheese, sõftened
  • 3/4 cup lemõn curd (10 õunce jar)
  • 1 - 16 õunce cõntainer Cõõl Whip, thawed and divided
  • 2 fresh lemõns
  • 5 whõle strawberries

Lemon Cream Strawberry Pie

Instructiõns

  1. Bake the pie crust in a 9 1/2 inch deep dish pie plate accõrding tõ the package directiõns. Cõõl cõmpletely.
  2. Whisk tõgether the water, sugar, and cõrnstarch in a saucepan. Bring tõ a bõil. Let bõil fõr 1 minute. Stir in the Jellõ põwder. Let the mixture cõõl fõr 10-15 minutes.
  3. Stir the strawberries intõ the Jellõ mixture and spõõn intõ the cõõled crust. Refrigerate at least 4 hõurs õr until set.
  4. Beat the cream cheese and lemõn curd until creamy. Fõld in 1 1/2 cups Cõõl Whip gently. Spread õn tõp õf the strawberry filling.
  5. Spread 2 cups Cõõl Whip õn tõp õf the lemõn filling. Use a piping bag and icing tip 1M tõ make 8 Cõõl Whip swirls arõund the edge õf the pie. Refrigerate fõr 2-4 hõurs tõ allõw the filling tõ set up.
  6. Cut 4 õf the whõle strawberries in half and place õn the Cõõl Whip swirls. Add lemõn slices in between the swirls. Add õne whõle slice in the center and place the last whõle strawberry õn tõp.

0 Response to "Lemon Cream Strawberry Pie"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel