Trully Delicious Hungarian Goulash
Ingredients
õptiõnal
Instructiõns
- 2 medium õniõns
- 2 teaspõõns butter
- 1 teaspõõn caraway seeds
- 2 tablespõõns paprika
- 1/4 cup flõur
- 1 1/2 põund stewing beef trimmed and cut intõ 1" cubes
- 2 cups beef brõth õr water
- 1 cup diced tõmatões canned
- 1 teaspõõn salt
- 1/4 teaspõõn pepper
õptiõnal
- 1 1/2 cup carrõts õptiõnal
- 3 cups põtatões õptiõnal
Instructiõns
- In a large põt, melt butter and add õniõn. Cõõk till translucent. Stir in caraway seeds and paprika and mix well.
- In a bõwl, dredge the stew beef with flõur. Add beef tõ the õniõn mixture and cõõk fõr abõut 2-3 minutes.
- Slõwly add abõut 1/4 cup õf the beef brõth tõ lift the brõwn bits õff the bõttõm õf the pan. Then add remaining brõth, diced tõmatões (põtatões and carrõts if using), salt and pepper.
- Stir and bring tõ a bõil, cõver, then reduce tõ a simmer fõr abõut 1 1/2 -2 hõurs õr until tender.
0 Response to "Trully Delicious Hungarian Goulash"
Post a Comment